Een bakfiets, de ideale oplossing

0
353

Als ouder in een jong gezin weet je soms echt even niet waar je de tijd en energie vandaan moet halen om alles te regelen. Daardoor ben je constant op zoek naar nieuwe oplossingen om de boel soepel en vlot te laten verlopen. In deze blog vertel ik je over de bakfiets. Een must voor iedere ouder in de 21e eeuw. Lees je mee?

Nooit meer een parkeerplek zoeken

Het mooie aan een bakfiets is dat je nooit meer een parkeerplaats hoeft op te zoeken. Als je op zaterdagmorgen boodschappen gaat doen bij de supermarkt en alle vakken vol zijn, parkeer jij de fiets gewoon bij alle andere fietsen, daar is immers altijd wel een plekje voor. En als jouw lokale supermarkt geen eigen parkeerplaats heeft, is er een grote kans dat hij ook nog eens zal schelen in de parkeerkosten!

Iedereen kan mee op pad

Een bakfiets biedt heel veel ruimte voor zowel de boodschappen, maar ook voor de andere mensen in huis. Het is ideaal omdat je de kinderen gewoon mee kan nemen. Niemand hoeft in moeilijke autostoeltjes gepropt te worden. Veel bakfietsen komen met gordels of er kan een gordel aan toegevoegd worden. En zo kan iedereen mee en heeft iedereen ook nog eens een frisse neus gehaald. Daarnaast vinden veel kinderen de bakfiets juist enorm leuk omdat ze lekker naar buiten kunnen kijken, veel beter dan in de auto.

Elektrisch of juist niet

Wanneer je kiest voor een bakfiets, kom je voor een hele hoop keuzes te staan. Zo zijn er verschillende soorten bakfietsen te koop. Ga jij misschien voor een elektrische bakfiets? Voor meer gemak. Of kies je voor een ouderwets model zonder elektrische aandrijving? Met een Urban Arrow bakfiets zit je altijd goed. De Urban Arrow bakfietsen zijn van enorm goede kwaliteit en je weet zeker dat je al jouw klusjes ermee kan uitvoeren, maar ook dat je het als vervoersmiddel kan gebruiken voor het hele gezin, er is ruimte genoeg.

Een investering voor het hele gezin

Met een bakfiets doe je als het ware een investering voor het hele gezin. Niet alleen is het leuk en makkelijk, het scheelt ook een hele hoop geld op jaarbasis. Een auto is immers qua initiële aanschaf een stuk duurder en ook het onderhoud en de benzine maken het plaatje er niet goedkoper op. Al deze dingen heb je niet met een bakfiets, en dus is het voor de kortere afstanden een ideale uitkomst!