zondag, juli 14, 2024
HomeLifestyleBedrukte wijnfles als origineel relatiegeschenk

Bedrukte wijnfles als origineel relatiegeschenk

Wil je een origineel en uniek relatiegeschenk geven aan je zakenrelaties? Denk dan eens aan een gepersonaliseerde wijnfles door het te bedrukken met je eigen logo. Dit zorgt ervoor dat de fles uniek en gepersonaliseerd is. In dit blogartikel leggen we uit wat het bedrukken van een wijnfles precies inhoudt, waarom je dit zou doen en wat de kosten zijn.

Het toevoegen van je eigen logo

Het bedrukken van een wijnfles is het toevoegen van je eigen logo, tekst of afbeelding op de fles. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van zeefdruk of decalcomanie (het aanbrengen van een plaklaag). Het is ook mogelijk om de wijnfles te graveren met je eigen logo of tekst.

Waarom een wijnfles laten personaliseren met je eigen logo?

relatiegeschenken met logo zijn niet alleen uniek, maar ook erg origineel. Het is een leuk en stijlvol relatiegeschenk voor zakenrelaties of klanten. Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw bedrijf top-of-mind blijft bij de ontvanger van het geschenk. Wanneer ze de fles later weer gebruiken, zullen ze automatisch aan jouw bedrijf denken. Ook wordt wijn vaak als iets leuks gezien, waardoor jouw bedrijf ook automatisch een leuke associatie zal krijgen.

Hoe wordt de wijnfles bedrukt?

Afhankelijk van het gewenste effect, kan er op verschillende manieren een wijnfles worden bedrukt. Zoals we al eerder hebben besproken, kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van zeefdruk of decalcomanie. Ook is het mogelijk om de fles te graveren met je logo of tekst.

Wat voor soorten wijnflessen kunnen worden bedrukt?

Er zijn verschillende soorten wijnflessen die geschikt zijn voor bedrukking. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een standaard witte wijnfles, een rode wijnfles of een rosé wijnfles. Bedrukte champagne- en proseccoflessen zien er ook erg stijlvol uit! Kies dus gewoon de soort drank die je wilt geven, en laat deze flessen vervolgens bedrukken met jouw logo.

Hoe veel kost een wijnfles laten bedrukken met je eigen logo?

De kosten van het bedrukken van een wijnfles hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal flessen, de bedrukkingstechniek en het soort wijnfles. Neem voor een exacte prijsopgave contact op met een gespecialiseerd bedrijf. Bedrukte wijnflessen zijn vaak al verkrijgbaar vanaf € 0,50 per stuk. Etiketten laten bedrukken is vaak goedkoper dan de flessen laten graferen.

Bedrukte wijnflessen zijn unieke en originele relatiegeschenken. Ze zorgen ervoor dat jouw bedrijf top-of-mind blijft bij de ontvanger en zijn een stijlvolle toevoeging aan elk evenement.

Populaire blogs

My favorites