Cement en mortels kopen bij Bouwmaat dat is wel zo handig

0
770

Moet je voor een klant een schutting plaatsen? Dan is het eerste dat je doet, direct na het inmeten, het bestellen van je materialen. Je bestelt voldoende palen, schuttingdelen, houtcomposiet en bevestigingsmateriaal. Maar vergeet niet dat je ook snelbeton nodig hebt. Cement en mortels kopen bij Bouwmaat is dan wel zo handig. Je kunt cement en mortels kopen bij Bouwmaat en deze al de volgende dag ontvangen. Dat is wel zo handig. Je zit dan nooit zonder materiaal. Je klant blij, want de schutting wordt snel geplaatst en jij blij: weer een klus plat. Cement en mortels kopen bij Bouwmaat is niet alleen heel handig, maar ook nog eens extra voordelig. Je ziet direct welke staffelkorting er geldt. Dat is dan weer een mooie meevaller!

Waarom zou je cement en mortels kopen bij Bouwmaat?

Alleen al omdat je er zelf niet mee hoeft te lopen slepen. Je kunt een flinke voorraad cement en mortels kopen bij Bouwmaat en zo zelf een voorraadje aanleggen. Natuurlijk zorg je er dan wel voor dat alle cement en mortels goed droog worden bewaard. Eenmaal uitgehard kun je er niets meer mee! Een volgende reden is de korting die je krijgt wanneer je meer van hetzelfde inkoopt en natuurlijk het gemak van direct de volgende dag leveren. Met 49 vestigingen is er altijd wel een Bouwmaat bij jou in de buurt. Je kunt hier je materialen op maat laten zagen, je verf laten mengen en een aanhanger huren.

Staat de schutting? Dan kun je binnen aan de gang!

Wellicht wil jouw klant niet alleen een schutting in de tuin, maar ook een nieuwe vloer in de keuken. Jij ziet, met je kennersoog, al snel dat de huidige vloer lang niet vlak genoeg is om opnieuw te kunnen betegelen of om er laminaat op te kunnen leggen. En dus weet je dat je even naar de site van Bouwmaat moet voor egalines online bestellen. Al de volgende dag kun je de vloer egaliseren en, met inachtneming van de droogtijd, al snel opnieuw tegelen. Op naar de volgende klus!

Bestel snel en ga door met je werk

Je kunt 24 uur per dag terecht op de site. De voorraden zijn altijd actueel. Je weet dus precies hoeveel zakken snelbeton of egalines je kunt bestellen. Kom je net één zakje te kort? Dan rij je gemakkelijk even langs bij een van de 49 vestigingen en haal je dat ene zakje, tijdens de openingsuren, even op. Met meer dan 12.000 items in het assortiment is er altijd wel iets dat handig is voor jouw klus!