zondag, juli 14, 2024
HomeLifestyleOok met thuiswerken is een lunchbox ideaal

Ook met thuiswerken is een lunchbox ideaal

Kijk, dat thuiswerken is inmiddels wel gewoonte geworden. Maar wat niet went is dat je dus de hele dag in je eentje aan het werk bent. Je raakt misschien wat sneller afgeleid en bedenkt ineens dat de planten water nodig hebben of dat de kattenbak verschoond moet worden. Dan ben je dus, zomaar, ineens, bezig met hele andere zaken dan je werk. Tijd om daar wat verandering in aan te brengen. Zorg dat je goed plant: je zet 's ochtends voor je werkdag begint de wasmachine aan, de was hang je dan op in je eerste pauze. En wat denk je van je lunch? Als je 's ochtends de lunchbox kind staat te vullen, pak jouw lunchbox er dan direct bij. Je zet je lunchbox dan gewoon in de koelkast tot het lunchtijd is.

Wat is het voordeel van een lunchbox als je thuis werkt?

Ik weet natuurlijk niet hoe het met jou zit, maar tegen de tijd dat ik wil gaan lunchen heb ik ineens zin in allerlei dingen. Noodles, een gebakken ei, afbakbroodjes met lekkere salades, een vette bek. Op zich natuurlijk geen probleem, maar allemaal zaken die ik niet altijd in huis heb. En dus zou ik daar weer voor naar de winkel moeten. Als ik echter bedenk dat mijn lunch, in mijn lunchbox, klaar staat in de koelkast, dan is het hele idee van "even naar de winkel" direct weer uit mijn hoofd. Daarbij kost de lunch me nu minder tijd dit doordat de lunchbox al klaar staat.

Wat doe je in je lunchtrommel?

Ik doe alles in mijn lunchbox wat ik normaal gesproken ook mee zou nemen naar mijn werk. Een handje druiven, wat boterhammen met kaas of vleeswaren, een mandarijntje en wat stukjes komkommer. Maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Eet jij liever wraps? Dan kun je die de avond van te voren alvast samenstellen en in jouw lunchbox doen én in die van je kind. Mijn zoon eet graag salade en heeft dus vaak een gezonde salade mee in zijn lunchbox.

Verschillende soorten en maten verkrijgbaar

Zelf ben ik erg fan van de lunchbox met verschillende bakjes. Maar als jij alleen een broodje en een stukje fruit eet, dan is dat wellicht niet nodig. Deze lunchboxen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. En ook aan verschillende kleuren is gedacht. Wat ook heel handig is: je zet deze boxen gemakkelijk in de vaatwasser. Klaar voor de volgende werkdag.

Populaire blogs

My favorites