Een bierpakket kerstpakket is weer eens iets anders!

0
278

Wat? Gaan we het nu al over de Kerst hebben? Ja! Want je kunt er niet vroeg genoeg over nadenken wat je je medewerkers aankomende Kerst wilt geven. Je medewerkers hebben zich weer een jaar in het zweet gewerkt om van jouw bedrijf een succes te maken en daar mag best iets tegenover staan. Natuurlijk heb je al prima secundaire arbeidsvoorwaarden en andere voordelen, maar het kan altijd nog een stapje beter. Kies bijvoorbeeld eens een bierpakket kerstpakket voor je medewerkers. Natuurlijk zal niet iedere medewerker bier drinken of zelfs kiezen voor alcohol. Maar je kunt ook kiezen voor een kerstpakket man of vrouw. Je kunt de pakketten zelf samenstellen of kiezen voor kant en klare pakketten. Het is maar net wat jij wilt en wat je budget is.

Een bierpakket kerstpakket is echt een leuk idee

Je kunt met een bierpakket kerstpakket alle kanten op. Natuurlijk is dit pakket voorzien van één of meerdere biertjes, maar er is nog meer in te vinden. Denk dan aan lekkere hapjes en glazen, maar ook sterretjes om met oud en nieuw aan te steken. Je kunt met een bierpakket kerstpakket alle kanten op. Je kunt het zo luxe en groot maken als je zelf maar wilt. Op die manier kun je iedere medewerker een bierpakket kerstpakket geven en toch binnen je budget blijven.

Moet ik dat nu al bestellen?

Nee. Je moet natuurlijk helemaal niks. Maar je weet hoe het gaat: het is nu nog even rustig voor de zomerperiode. In de zomerperiode zijn je medewerkers op vakantie en jij zelf misschien ook wel. Daarna is het echt een kwestie van knallen om alle achterstanden weer in te halen. Voor je het weet is het dan oktober en, het is echt waar, dan zijn de goede pakketten misschien al wel uitverkocht. Je kunt er dus maar beter nu even voor gaan zitten en ervoor zorgen dat je het bestellen van kerstpakketten van je to-do-lijstje kunt strepen.

Hoe zit dat met bewaren?

Dat je de kerstpakketten nu al bestelt, wil niet zeggen dat je ze volgende week al in huis hebt. Je kunt zelf een datum afspreken waarop de pakketten bij jou op het bedrijf worden bezorgd. Zo hoef jij er niet voor te zorgen dat de pakketten op de juiste manier bewaard worden. Door de pakketten nu alvast te bestellen en een leverdatum af te spreken weet je twee dingen zeker: je vergeet ze niet te bestellen én heb jij een mooie verrassing klaar voor jouw medewerkers.