Het leasen van een auto kan je ook doen als particulier

0
482

Een auto leasen kan iedereen doen. Sommige mensen denken dat je een bedrijf of onderneming moet hebben om een auto te kunnen leasen. Dat is echter niet het geval. Ook als particulier kan je namelijk een auto leasen. Hierdoor kan je dus ook de eigen gekochte auto wegdoen en kiezen voor een leaseauto. Het leasen van een auto biedt verschillende voordelen aan. Zo weet je iedere maand hoeveel kosten je kwijt zal zijn aan de auto. Wanneer je een auto in het bezit hebt is dat niet het geval. Veel mensen vinden de financiële duidelijkheid van een leaseauto dan ook erg prettig. Verschillende soorten kosten zitten al in het maandbedrag van de auto. Daardoor is het met een leaseauto mogelijk om iedere maand voor hetzelfde geld in een auto te rijden.  

Auto leasen 

Een auto leasen is een handige vorm van autorijden. Wanneer je een eigen auto wil hebben zal je hiervoor duizenden euro’s moeten gaan uitgeven. Bij het leasen van een auto is dat niet het geval. Wanneer je een auto leaset betaal je gewoon een vast bedrag per maand. Met een private lease kan je dat dus ook nog eens als particulier doen. Als je een auto gaat leasen kan je van tevoren zelf kiezen in welke auto je wilt gaan rijden. Op deze manier kan je dus duidelijk jouw voorkeur voor een bepaalde leaseauto uitspreken. Natuurlijk kosten sommige modellen meer geld dan andere merken, maar hierdoor rijd je in ieder geval in een auto die past bij jouw wensen en eisen. Dankzij de private lease kan je binnen een paar dagen al de weg op gaan met jouw nieuwe auto. 

Ook met occasions 

Het is echter ook mogelijk om bij het leasen van een auto te kiezen voor een occasion. Met een occasion rijd je niet in een nieuwe auto die je leaset. Hierdoor zal je bij de maandelijkse kosten iets goedkoper uit zijn met een occasion. Toch zal de occasion uiteraard goed nagekeken worden door de leasemaatschappij. Zo weet je dus zeker dat je met een prettige auto de weg op kan gaan. Een private occasion lease zorgt voor diverse voordelen. De occasions zijn er tevens in verschillende modellen. Hierdoor heb je nog steeds genoeg keuze bij de auto waar jij in kan gaan rijden. Doordat de beschikbaarheid van deze auto’s ook goed te regelen is kan je vaak binnen vijf dagen al de weg op met een occasion private lease. Zo rijd je snel weg in jouw nieuwe auto.