Verras je partner met een luxe weekend weg

0
392

 

Zijn jij en je partner wel toe aan een weekend die in het teken staat van jullie eigen genot? Kies dan voor een weekendje weg in een luxe accommodatie en neem de tijd voor elkaar. Boek bijvoorbeeld voor een hotelverblijf met een sauna of ga voor een unieke accommodatie. Verras je partner eens echt met een mooie korte vakantie. Lees hier meer over verschillende verblijven, activiteiten en hoe je het als een echte verrassing kunt brengen.

Soorten accommodaties

Ben je op zoek naar een verblijf vlakbij het strand? Of wil je een vakantiehuis Ardennen met zwembad huren? Er zijn veel verschillende soorten accommodaties, er is altijd wel voor ieder wat wils. Zo wil je misschien een overdekt privézwembad als er kans op regen is. De meeste verblijven in de Ardennen zijn vlakbij de natuur, ideaal als jullie tot rust willen komen. Stook buiten in de avond een vuurtje om warm te blijven en kook samen een maaltijd. Misschien vind je wel een verblijf met een bubbelbad zodat jullie een drankje kunnen doen met wat extra bubbels!

Activiteiten

Zodra je een mooi verblijf hebt gevonden kun je kijken wat er te doen is in de omgeving. Natuurlijk kunnen jullie zwemmen bij het huis, maar jullie kunnen ook gaan wandelen, picknicken of fietsen in een mooie groene omgeving. Willen jullie nog meer ontspannen? Boek een massage, neem een bezoekje aan de sauna of ga voor een gezichtsbehandeling. Er is genoeg te doen zodat jullie je een weekend kunnen vermaken. Geniet vooral van elkaars gezelschap, even zonder werk of telefoons. 

Verrassing

Ben je van plan je partner te verrassen vanwege zijn of haar verjaardag, jullie jubileum of gewoon omdat je dat leuk vindt? Dan is het een goed idee om ruim van tevoren te vragen wat je partner op de planning heeft staan voor het weekend waar jij weg wil gaan. Doe dit zo onopvallend mogelijk door bijvoorbeeld te zeggen ‘dan wil ik iets doen met mijn vrienden’. Of span samen met vrienden zodat je partner geen afspraken kan inplannen. Vervolgens laat je de avond van tevoren weten dat je partner zijn of haar spullen moet inpakken.

Conclusie

Ga je een wellness huisje huren of een heel vakantiehuis met zwembad? Welk verblijf jullie ook kiezen; kom vooral lekker tot rust in de natuurlijke omgeving. Geniet van elkaar en plan leuke activiteiten in.