Weekend betekent stappen met vrienden!

0
637

Hoe lekker voelt het niet om weer eens gezellig samen met je vrienden op stap te gaan? Uit eten, dansen, naar concerten of zelfs gewoon lekker op een terrasje zitten en samen genieten van het mooie weer. Het is natuurlijk al hartstikke gezellig om samen met vrienden te zijn, maar een paar drankjes maken het nog een heel stuk gezelliger. Dat geldt al helemaal wanneer je naar een feest of een concert gaat, want wie drinkt er nu water tijdens zo’n gezellig evenement? Zo af en toe een paar biertjes drinken kan heus niet kwaad. Drinken is toch ten slotte wel iets wat iedereen gewoon doet.

Verslavingszorg

Zo’n enkel drankje of pilletje op een avondje uit kan al snel escaleren. Het gebeurt vaker dan je denkt. Het is makkelijk om te geloven dat je de situatie onder controle hebt door jezelf te vertellen dat het geen gewoonte is. Weet wanneer je moet stoppen en weet ook wanneer verslavingszorg moet worden ingeschakeld. Ook zonder drugs of overmatig alcoholgebruik is uitgaan met je vrienden leuk en gezellig. Jij maakt zelf het plezier, dat doet de alcohol niet voor je. Wees dus niet bang voor die intimiderende “verslavingszorg”, want verslavingszorg is er enkel om jou te helpen. Dankzij verslavingszorg kun jij van een gezellige avond genieten zonder drugs of alcohol.

Genieten met vrienden en familie

Wat is er nu beter dan gezellig samen met je familie of vrienden uit eten gaan, spelletjes spelen of gewoon plezier hebben? Of je nu samen met je beste vriend naar een concert van jullie favoriete band gaat of lekker uit eten gaat voor je verjaardag met je gezin, samen is alles beter. Het zal misschien niet altijd zo voelen, maar je staat er nooit alleen voor. Samen met jouw vrienden en je familie sta je sterk en geniet je volop van het leven. Verbied jezelf dus ook zeker niet dat avondje uit eens in de zoveel tijd!