Ga eropuit in eigen land

0
721

Wanneer je nog niks te doen hebt deze zomer en je wilt er toch nog even uit, even uit je eigen omgeving. Dan is het het beste om gewoon lekker in Nederland te blijven. Veel mensen onderschatten hoe prachtig Nederland kan zijn maar er zijn verbazingwekkend mooie plekken te vinden in ons kikkerland. Iedere provincie heeft zijn charme, en velen hebben watergebieden waar je een beetje kunt uitwaaien of kan dobberen. Campings in friesland is fijn om naartoe te gaan, je hebt de albert heijn dichtbij maar je kunt ook bij de lokale boer je groenten en eieren halen om de dag door te komen. Wanneer je gaat kamperen is dat het allerleukste, improviseren met elkaar, enorm veel lachen en plezier hebben. En zelfs wanneer het weer even niet meezit, kun je wegduiken in een koffietentje met een bordspelletje.

Zwemmen in Nederlandse wateren

Onderweg naar je bestemming kom je langs kleine dorpjes en steden, iedere provincie en stad heeft wel een eigen delicatesse die je kunt uitproberen. Zo kun je onderweg al van alles bedenken om met je familie of vrienden een wereldse trip ervan te maken. Wanneer je aankomt is iedereen het er natuurlijk over eens om meteen het water in te duiken. Heerlijk op een hete dag om even af te koelen. Zeker als je van ver komt is dat een geweldig gevoel. Camping nederland aan zee heeft mooie kampeerplekken aan wateren waar iedereen blij van wordt. Stilstaand of aan zee, met de meest mooie en vooral groene uitzichten. Om je weer helemaal één met de natuur te voelen. Wanneer je wat anders wilt zien dan water zijn de bossen ook dichtbij voor een zomerse wandeling met een goed bereide maaltijd om de dag mee af te sluiten. 

Voor iedere leeftijd geschikt

De Nederlandse stranden zijn vaak groot en er is veel ruimte om je uit te leven, kinderen kunnen rondrennen tot ze zijn uitgeput. Kampvuren maken om worstjes boven te braden en raketijsjes te eten. Vaak zijn er ook leuke strandtenten waar je van vers gevangen vis kunt genieten met een prachtig uitzicht. Zo kun je je vakantie afwisselen met de ene dag op de camping, zelf koken en aan een plas water, de andere dag naar zee of naar een leuk dorpje met speeltuinen en bossen. Veel campings in friesland hebben ook zwembaden waar je de dag kunt besteden. Er zijn zelfs campings met activiteiten zoals zeilcursussen, overdekte speeltuinen, visgelegenheid, varen met een sloep of tennisbanen en voetbalvelden.