hoesje iphone 13 pro kopen

0
373

Op 24 september 2021 heeft Apple weer een nieuwe serie gereleased van de iPhone. Als je een echte Apple fan bent, dan weet je dat het gaat om de iPhone 13. Natuurlijk zijn hier weer verschillende versies van uitgebracht, waaronder de iPhone 13 pro. Voor de bescherming van je toestel is het verstandig om een hoesje iPhone 13 pro aan te schaffen. Een hoesje Iphone 13 pro zorgt niet alleen voor bescherming, maar kan je toestel ook een persoonlijke touch geven. 

Geen felle kleuren 

De iPhone 13 pro heeft niet heel veel opties als het gaat om kleur. De kleuren zijn wat rustiger en hierbij is de optie voor een felle kleur dus niet mogelijk. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn: Grafiet, goud, zilver en Sierra Blue. Bij grafiet kun je denken aan een zwarte kleur. Wanneer je de kleur van het toestel gaat uitkiezen, dan is het wellicht verstandig om ook alvast na te denken over het hoesje. Het kan namelijk zo zijn dat je toestel helemaal niet mooi staat bij het hoesje iPhone 13 pro die je in gedachten had. 

Een hoesje Iphone 13 pro is altijd handig

Wanneer je een hoesje iPhone 13 pro gaat uitkiezen, dan zijn er genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Als je graag een opvallend hoesje wil, dan maakt de kleur van je toestel eigenlijk niet uit. Het hoesje iPhone 13 pro bedekt dan namelijk in de meeste gevallen de kleur van je toestel. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal geen fan bent van prints en graag de kleur van je toestel naar voren wil laten komen. Wanneer je dit wilt, dan is het wellicht een optie om te gaan voor hoesje iPhone 13 pro die doorzichtig is. Naast deze twee opties, is het ook nog mogelijk om voor een flip hoesje te gaan. Dit kan handig zijn als je liever niet veel spullen mee wil nemen en de pasjes in het hoesje wilt opbergen. Daarnaast bedekt dit de kleur van je toestel volledig, dus hoef je niet na te denken over de kleur die je aanschaft. 

Kies de capaciteit die bij jou past

Naast Apple pay en de welbekende Face ID, is de capaciteit van het toestel flink verbeterd. Zo is er geen optie meer voor de 64GB, maar begint de capaciteit bij 128GB. Wanneer je graag over veel capaciteit wilt beschikken, dan is er ook nog een optie voor 256GB, 512GB en zelfs 1TB. De optie voor 1TB was eerder niet mogelijk.