Op welke manier toon je waardering aan je personeel of klanten?

0
410

Er zijn verschillende opties en manieren om een teken te tonen van waardering. Dit kan zijn voor het harde werk van het afgelopen jaar of bijvoorbeeld bij gelegenheden zoals kerst, jubileums of als iemand met pensioen gaat bijvoorbeeld. Als dit het geval is dan is het vaak leuk om een geschenk te geven aan de desbetreffende personen. Dit kan aan je klanten, zakelijke partners of je eigen personeel zijn. Ze vinden het dan ook erg leuk wanneer ze zo een pakket ontvangen en ze voelen zich gewaardeerd. Hierdoor creëer je ook een betere band met deze personen.

Is het slim om dit te doen?

Het is vaak een investering om zakelijke geschenken te bestellen. Dit kan je ook vaak bij de bakkerij laten doen. Je hebt ook veel ander mogelijkheden om deze geschenken te bestellen. Online staat er veel informatie over dit en je kan prima aan de hand van de gelegenheid bepalen welke geschenken het beste bij jou past. Mensen vinden het vaak fijn als de geschenken die ze ontvangen goed en kwalitatief zijn. Hierdoor blijven ze vaak bij dezelfde partij en nemen ze jaarlijks deze geschenken af bij deze partij. Dit geeft meer rust en overzicht in plaats van dat je elk jaar opnieuw op zoek moet gaan.

Wanneer is dit van toepassing?

Het kan ook het geval zijn dit een kleine attentie personeel is. Bijvoorbeeld als het bedrijf een jubileum heeft en ze bijvoorbeeld 25 jaar bestaan. Hierdoor creëer je een team spirit en toon je een waardering naar je personeel. Dit zorgt er vaak voor dat het personeel graag voor je te werk gaan en hard hun best gaan doen om hun werk zo goed mogelijk te verrichten. Als werkgever kost deze geschenken vaak niet heel veel geld aangezien je deze belasting technisch kan aftrekken. Het is een goede investering zowel voor je personeel als voor je klanten.

Wat te doen als je de juiste partij gevonden hebt?

Heb je eenmaal de juiste partij gevonden voor dit, dan kan het zijn dat dit een traditie an worden en dat je op jaarbasis geschenken besteld bij deze partij. Als de kwaliteit goed is dan weet je wat je kan verwachten en hierdoor biedt dit een stukje zekerheid en hoef je niet meer op zoek te gaan naar andere partijen voor in de toekomst. Doe goed onderzoek en laat je eventueel adviseren indien dit nodig is.