Behoefte aan haartransplantatie?

0
523

Wanneer je kapsel niet meer is zoals je zou willen, kan dit je zelfvertrouwen behoorlijk aantasten. Met name voor vrouwen is een mooi kapsel heel belangrijk, het draagt bij aan hun identiteit. Het kan zijn dat je kapsel minder wordt naarmate je ouder wordt. Dit kan allerlei oorzaken hebben: verkeerde voeding, ziekte enzovoorts. Het kan zijn dat je kapsel kale plekken gaat vertonen en dat het haar uit valt. Vooral bij vrouwen kan dit voor veel frustratie zorgen. Er is een oplossing voor, namelijk haartransplantatie. Tegenwoordig wordt dit veelvuldig gedaan, denk ook aan de bekende zanger Gerard Joling die regelmatig haartransplantatie toe laat passen. Je kunt dit in Nederland laten doen maar uiteraard ook in het buitenland, zoals haartransplantatie Istanbul.

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Wanneer je kiest om het in Turkije te laten doen ben je vaak veel goedkoper uit, daarom kiezen vele mensen voor deze optie in plaats van een kliniek in Nederland. Je kunt meer haarzakjes over laten zetten voor dezelfde prijs dan in Nederland. Een leuke bijkomstigheid: wanneer je het in Turkije laat doen wordt veelal door de kliniek zelfs een hotel voor je geregeld zodat je daar zelf geen zorgen over hebt. Je kunt in veel klinieken ook kiezen voor een wenkbrouwtransplantatie. Hoe werkt zo'n haartransplantatie nu eigenlijk precies? Na een verdoving worden kleine gaatjes in de hoofdhuid gemaakt. Bijvoorbeeld met een laser of mesje. Haarzakjes van achterop het hoofd worden naar het te behandelende gebied verplaatst. Haartransplantatie Istanbul, bijvoorbeeld de dr. emrah clinic, kan je nog meer over vertellen zodat je precies weet wat je te wachten staat. Voordat de behandeling plaats vindt, is een naaldloze verdoving mogelijk.

Diverse behandelmethodes

Wanneer je kiest voor haartransplantatie bij een kliniek, bijvoorbeeld de dr emrah clinik in Turkije, zijn er diverse methodes waaruit gekozen wordt. Een voorbeeld hiervan is de DHI methode die werkt met een speciaal implantatie apparaat. Niet het hele hoofd hoeft hierbij geschoren te worden en het is geschikt voor bijvoorbeeld haaruitval, kaalheid en inhammen. Een andere efficiënte methode is de fue methode. Met een klein micronaaldje worden haren van bijvoorbeeld het achterhoofd getransplanteerd naar het gewenste gebied, dit is ook geschikt voor baardtransplantatie. Een andere behandelingen, die eigenlijk heel anders werkt is mesotherapie. Daarbij injecteert de specialist bepaalde vitamines en minderalen in je hoofdhuid (of waar je dan ook maar haar wilt laten groeien), om zo de haargroei opnieuw te stimuleren. Er zijn al positieve resultaten geweest door deze behandeling. Wat bij jou past, kun je overleggen met een specialist van bijvoorbeeld de dr emrah clinik.