Transport naar het buitenland met Van Wijngen

0
352

Steeds meer en vaker worden er goederen van of naar het buitenland getransporteerd. Dit wordt vooral gedaan met behulp van vrachtwagens. Dit is vaak de goedkoopste en snelste manier om goede van A naar B te krijgen. Mede dankzij vele transportbedrijven is de import en export razendsnel gestegen. Dit zorgde ook voor een snelle groei in de economische sector. Waardoor het transport op de weg nog meer ging stijgen. 

Van Wijngen 

Een van deze transportbedrijven is Van Wijngen. Als team hebben ze een passie voor de dynamische wereld van het wegtransport. De goederen moeten in perfecte staat worden afgeleverd. Ze zien hun chauffeurs als hun visitekaartje. Zij leveren de goederen af bij de klant en komen bij de klant over de vloer. Ze willen daarom dat het transport correct en netjes gebeurt. Chauffeurs zijn dus erg belangrijk voor het transportbedrijf, veel van hen zijn daarom al jaren bij ze in dienst. Van het binnen krijgen van de opdracht tot het uitgaan van de factuur en het uitvoeren van de opdracht, alles gebeurt binnen eigen beheer van het transportbedrijf. Zo gebeurt het zo efficiënt en soepel mogelijk. 

Internationaal transport 

Transport naar Frankrijk is de hoofd business van Van Wijngen. Hun vrachtwagens rijden dagelijks op en neer tussen Frankrijk en Nederland. Onderweg passeren ze natuurlijk België, dus ook transport van Nederland naar België of van Frankrijk naar België kan worden verzorgd. Hierdoor hebben ze ook Franse chauffeurs in dienst. Zo verloopt het laden en lossen sneller en makkelijker, doordat ze goed kunnen communiceren met de leveradressen. Maar door de jaren heen hebben ze zich ook toegewijd tot internationale transport door heel Europa. Internationale transportbedrijven beiden dankzij een sterk Europees netwerk vervoer aan binnen heel Europa. Ze kunnen zowel een pallet als een complete trailer lading transporteren voor je. Er wordt zo onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten leveringen. Allereerst LTL wat staat voor Less Than Truckload betekent. Dit zijn leveringen die niet het gehele volume van de oplegger in beslag nemen. In dat gevoel vervoeren ze vrachten van meerdere verladers en voegen ze die in één trailer met verschillende bestemmingen samen. Dan is er FTL wat staat voor Full Truckload, hierbij maakt de klant wel volledig gebruik van het laadvermogen van de trailer. Dit gaat om 33 europallets of 26 blokpallets tot maximaal 25000 kilo. Verder zijn er nog JIT leveringen, Just In Time delivery, waar ze zorgen dat goederen precies op tijd geleverd worden. Ook hebben ze inbraakwerend transport, dit is voor het vervoer van hoogwaardige goederen waar ze TAPA-gecertificeerd zijn en houden zich aan de nodige veiligheidseisen, zoals het gebruik van gesloten trailers en bewaakt parkeerplaatsen.