zondag, juli 14, 2024
HomeVakantieOp vakantie in Kroatië

Op vakantie in Kroatië

Wist je dat Kroatië een waanzinnig mooi vakantieland is? Het land is om verschillende redenen ‘the place to be’ als het gaat om zomervakanties. Wil jij meer weten over op vakantie gaan naar Kroatië? Lees dan vooral verder!

Het landschap

Wanneer je denkt aan een zonvakantie, dan denk je waarschijnlijk aan Spanje of Italië. Aan Kroatië wordt bij zonvakanties niet zo vaak gedacht en dat is volkomen onterecht! De kust van Kroatië is namelijk ontzettend mooi en groot en de mooiste steden van het land liggen langs de kust. Aan zon is hier geen gebrek. Terwijl je dus geniet van het prachtige weer in Kroatië kun je ook nog erg veel beleven in het land! Naast de prachtige kust heeft Kroatië ook nog eens schitterende natuur. Het land bevat ontzettend veel groene gebieden met veel spectaculaire watervallen. Wil jij dus zien wat de natuur allemaal te bieden heeft? Ga dan zeker op zoek naar een vakantie in Kroatië, want een ding is zeker, je zult versteld staan wat het land allemaal te bieden heeft.

De cultuur

Kroatië heeft buiten het prachtige landschap ook een rijke geschiedenis en cultuur. Zodra je het land binnenstapt zie je al ruïnes, gebouwen en kastelen. Wist je dat het oude centrum van Dubrovnik zelfs op de werelderfgoedlijst staat? Als je dus op zoek bent naar cultuur en geschiedenis dan ben je in Kroatië aan het goede adres! Ook is het leuk om te weten dat in de stadjes en dorpjes van het land alles goed betaalbaar is. Wanneer je een restaurant bezoekt ben je verzekerd van verse maaltijden voor een lage prijs.

Camping Lanterna

Ben je op zoek naar een camping in Kroatië? Dan is camping Lanterna een erg goede optie. Deze camping is leuk voor jong en oud en hier vind je alles wat je nodig hebt om een mooie vakantie te beleven. Op de camping en in de omgeving is er genoeg zon, zee en strand voor iedereen en de camping bezit zelfs haar eigen aquapark! De camping is gelegen op 13 kilometer ten noorden van Porec. Porec is een levendige havenstad die stamt uit de Romeinse tijd en het is een ontzettend populaire regio. Ook staat deze omgeving bekend om de lokale bewoners die erg vriendelijk en behulpzaam zijn naar toeristen toe. Een vakantie op de camping Lanterna is dus altijd een succes en het is zeker het proberen waard! Zoek dus niet verder en boek een vakantie naar Kroatië en je zult zien hoe mooi het land is.

Populaire blogs

My favorites