Een grillplaat voor een horecabedrijf

0
305

In de keuken van een horecabedrijf kan een grillplaat vaak niet missen. Het is namelijk mogelijk om hier gerechten mee te bereiden op een manier die alleen met een grillplaat kan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tot 700 graden te koken, en je hebt vaak de keuze uit een elektrische of een gas grillplaat. Ga je voor een elektrische grillplaat? Dan zijn deze vaak gemaakt van stevig RVS. Ook hebben deze meestal een hoge spatrand en een handige vetopvangbak. Hierdoor komt er geen olie of iets anders naast de grillplaat. Met een elektrische grillplaat heb je te maken met een regelaar, waarmee je de temperatuur kan bepalen. Verder is zo’n grillplaat vaak te bedienen met een makkelijke bedieningsknop. Wist je dat een grill, vaak een inbouw grillplaat is? En er zijn trouwens ook losse grillplaten, die specifiek voor een bepaald gerecht zijn. Zo zijn er kebab grills, of panini grills. Ben je hier niet naar op zoek, maar naar een gewone grill?

Grillplaat

Als je op zoek bent naar een gewone grill die je kunt gebruiken voor meerdere etenswaren en niet alleen voor panini’s of kebab, dan kun je deze vaak online bestellen. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende grillplaten, waarbij er per grill duidelijk bij vermeld staat wat je ermee kan en of het een gas grill of een elektrische grill is. Daarbij zijn grillplaten natuurlijk ook te verkrijgen in veel verschillende maten, dus bekijk welke het beste past in de keuken van het horecabedrijf. Vaak heb je overigens een jaar lang garantie als je een grill online besteld bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in horecaproducten. Als dit zo is, staat dat erbij vermeld. Wat kun je nog meer kopen via zo’n webshop?

Horecaproducten

Voor andere horecaproducten kun je vaak ook terecht bij dezelfde webshop. Naast grillplaten, verkopen zij ook andere apparaten, zoals vriezers en koelkasten. Daarnaast verkopen ze bijvoorbeeld vaak ook pannen, tafels, stoelen, koksbuizen, schoonmaakproducten, noem het maar op. Bij zo’n webshop is het mogelijk om alles aan te schaffen wat je nodig hebt voor jouw horeca bedrijf. Vaak is de bestelling al binnen één week binnen, zodat je er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Weet je niet goed welke grill je moet aanschaffen? Neem dan contact op met het bedrijf. De medewerkers staan je graag te woord en helpen je om de beste grill aan te schaffen voor jouw situatie!