Vlag bedrukken voor je bedrijf

0
715

Het is altijd handig om een vlag te hebben voor je bedrijf, om te gebruiken voor sponsoring, of om op te hangen aan een vlaggenmast zodat je bedrijf langs de weg ook goed zichtbaar is. Of gewoon omdat je dat mooi vindt. Hoe dan ook een vlag met het logo en de naam van je bedrijf is onmisbaar en dat is wel zo fijn om te weten.

Wanneer gebruik je een vlag voor je bedrijf?

Vlaggen kunnen op meerdere manieren gebruikt worden en voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer je iets of iemand sponsort, zo kan jouw vlag te zien zijn bij de lokale voetbalclub of tijdens een marathon van iemand die geld ophaalt voor een goed doel. Maar ook is het handig om een vlag te hangen bij je bedrijf, zo is het logo en de naam van je bedrijf goed zichtbaar voor mensen die erlangs komen. En ook voor klanten die op bezoek komen bij je bedrijf, winkel of werkplaats is de locatie beter te vinden. Een vlag zorgt voor promotie van je bedrijf, zo kun je ook je vlag in de buurt van je bedrijf ophangen aan een vlaggenmast. Dit is dan wel vaak tegen betaling zoals posters bij een bushokje.

Een vlag laten bedrukken voor je bedrijf

Waar let je op als je een vlag bedrukken voor je bedrijf. Zorg ten eerste dat de naam en het logo van je bedrijf goed te zien zijn op de vlag. Daarnaast is het belangrijk om je huisstijl aan te houden. Een huisstijl aanhouden zorgt voor herkenning bij de klant. Wanneer je in de vlag de kleuren groen en geel gebruikt terwijl je huisstijl de kleuren rood en blauw bevatten kan dit verwarrend zijn voor klanten. Een vlag laten bedrukken kan online gemakkelijk via verschillende aanbieders zoals reclamebureaus of online copyshops. Vaak geeft de website ook nog een optie om je eigen ontwerp te maken via de website. Het ontwerp kan ook via andere apps zoals Indesign of Canva gemaakt worden en dit ontwerp upload je dan op de website van de aanbieder. Wanneer je de vlag liever niet online laat maken dan kun je dit natuurlijk ook bij de dichtstbijzijnde copyshop laten doen.

Wat voor vlag heb je nodig

Er zijn verschillende soorten vlaggen beschikbaar zoals een baniervlag, dit zijn de langwerpige vlaggen die verticaal aan een vlaggenmast gehangen kunnen worden. Maar zo zijn er ook beachvlaggen, deze zijn rond aan de boven kant. Afhankelijk van waar je ze voor gaat gebruiken kies je de soort en het formaat uit.