zondag, juli 14, 2024
HomeVrije tijdHet beste persoonlijke cadeau

Het beste persoonlijke cadeau

Iedereen weet hoe moeilijk het kan zijn om een cadeau te vinden voor iemand waar je veel van houdt. Alles wat je kan bedenken hebben ze al, het is haast alsof ze het moeilijk voor je willen maken! Hierdoor kun jij een persoonlijk cadeau weggeven en optimaal genieten.

Persoonlijk bericht achter laten

Een optie die je misschien in gedachten kan nemen is een persoonlijk bericht te laten laserprinten in een stuk hout. Bij lasermachinehout.nl kan je alles van een klein stukje hout laten printen tot een mega stuk plaatmateriaal. Ook al het hout dat ze gebruiken voor hun kleine kunstwerkjes is duurzaam en lokaal geproduceerd. Ze maken allen gebruik van bomen die binnen de EU zijn gekapt. Daarnaast staat het bedrijf paraat jouw pakketje met zo min mogelijk plastic te versturen. Zo maken ze gebruiken van tape op papierbasis en gebruiken ze gerecycled folie. Hun pakketjes worden zo compact mogelijk ingepakt zodat er zo veel mogelijk pakketjes in een vracht mee kunnen. Die is mooi meegenomen.

Lasersnijden

Dus jij wilt hout lasersnijden? Dat komt goed uit. Lasermachinehout.nl heeft een hoop b2b specialisten in dienst die dat voor jou kunnen doen. Je kan bij hen kiezen uit een mega selectie aan hout. Hun assortiment beschikt onder esdoorn, kersen, eiken, beuken, noem maar op. Naast een hele hoop lichte en donkere houtsoorten kan je ook nog plaatmateriaal gebruiken. Bewerkt hout dat een stuk compacter is. Je kan een 2mm hout plaat al bedrukken. Voor de standaard webshop heb je ook al een keuze in een hoop formaten, van 30 bij 15 tot 60 bij 40. 

Cadeau tip

Stel, je hebt een collega die weg gaat, een heuse vriend. Jullie hebben jaren samen gewerkt en het is een zeer jammere omstandigheid om je maat te zien gaan. Toch wil je die jaren samen even eren. Laat bijvoorbeeld een foto van jullie samen lasersnijden op echt jatoba hout. Een goed cadeau is nog nooit zo makkelijk geweest.

Oorbellen van hout

Je kan natuurlijk voorwerpen helemaal uit het hout snijden. Oorbellen bijvoorbeeld. Op de site vind je een prachtig voorbeeld van bloemvormige bohemian oorbellen uit prachtig mahonie hout. Zo’n speciaal sieraad wil je toch niet laten ontbreken uit jouw collectie? Dus, als je graag een bedel wilt laserprinten uit tijgerhout, of een visite kaartje uit essenhout, noem maar op. Lasermachinehout.nl staat voor je klaar. 

 

Populaire blogs

My favorites