Feiten en fabels over een voorgevormde BH

0
735

Voorgevormde BH’s, je hoort er zoveel over! Een voorgevormde BH zou niet voldoende steun bieden en met een voorgevormde BH kun je je gehele leven doen. Wat is hier nou echt van waar? In samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode hebben wij de feiten en fabels omtrent voorgevormde BH’s voor jou op een rijtje gezet.

Een voorgevormde BH biedt niet voldoende steun.

Dit is een fabel. Een voorgevormde kan wel zeker voldoende steun bieden aan jouw borsten. Een voorgevormde BH is dan ook geschikt voor zowel vrouwen met een grote cupmaat als vrouwen met een kleine cupmaat. Wel is het zo dat wij vrouwen met een grote cupmaat vaak aanraden een voorgevormde BH met beugel te dragen. De beugel biedt namelijk extra stevigheid, waardoor je borsten beter op de juiste plek blijven én het comfort dus wordt verhoogd. Tevens separeert een beugel de borsten wat veel vrouwen als prettig ervaren. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste BH-maat draagt. Enkel wanneer de BH goed aansluit op jouw borsten, zul je de optimale steun ervaren. Meet jezelf dus eens in de zoveel tijd op om er zeker van te zijn dat jij nog dezelfde BH-maat draagt.

Met een goede voorgevormde BH kun je je gehele leven doen.

Ook dit is een fabel. Zoals je hierboven wellicht al hebt gelezen is het belangrijk om jezelf eens in de zoveel tijd op te meten. Het is erg uniek als jij je gehele leven dezelfde BH-maat hebt. Veel vrouwen schommelen in hun gewicht en dus ook in hun BH maat. Tevens gaat de rek na verloop van tijd uit de BH-band. Met een kwalitatief goede BH kun je zeker langer doen dan met een BH van mindere kwaliteit, maar het is zeker geen overbodige luxe je BH’s met regelmaat te vervangen.

Een voorgevormde BH is perfect voor vrouwen met ongelijke borsten.

Dit is een feit. Een voorgevormde BH heeft namelijk cups die al een vorm van zichzelf hebben, hierdoor zal het verschil tussen jouw borsten minder opvallen. Let er wel op dat je gehele borst goed in de cup valt, anders zul je niet de optimale steun uit de BH halen. Wist je trouwens dat niemand twee identieke borsten heeft? Maak je dus vooral geen zorgen als je borsten niet gelijk zijn, dat is volkomen normaal!

Met een voorgevormde BH lijken je borsten groter dan met een niet voorgevormde BH.

Dit is een fabeltje. Een voorgevormde BH moet niet door de war gehaald worden met een push-up BH. Een push-up BH heeft namelijk een soort kussentje onder in de cup, waardoor je borsten worden gelift en optisch groter lijken. Vrouwen die een decolleté willen creëren kiezen vaak de push-up BH. Heb je liever een wat natuurlijker decolleté? Wellicht is een plunge BH dan helemaal jou ding. Door het lage middenstuk tussen de cups creëer je een mooi en natuurlijk decolleté. Een voorgevormde BH zorgt er dus niet direct voor dat je borsten groter lijken. Het foamlaagje tussen de stof is namelijk zo dun dat je borsten er niet groter door lijken.

Hopelijk hebben wij je wegwijs gemaakt in de fabels en feiten over de voorgevormde BH! Heb jij al een voorgevormde BH in jouw lingerielade liggen?