De Sint komt langs op het kantoor

0
531

In december is het altijd wat lastiger om naar het werk te gaan. Door de feestdagen die we in deze maand kennen wil iedereen vooral zo veel mogelijk de tijd besteden met familie en vrienden. Toch zal dat niet altijd lukken en moet er ook nog gewerkt blijven worden. December is bovendien vaak een relatief drukke maand. Sommige mensen zullen namelijk vrij hebben genomen van het werk, maar toch zal in deze maand ook alles van het laatste kwartaal afgesloten moeten worden. Als bedrijf is het dan ook aan te raden om het personeel tussendoor een beetje plezier aan te bieden. Dit zal niet alleen goed zijn voor de sfeer op de werkvloer, maar ook de inzet van het personeel zal hierdoor vaak een boost krijgen. Zorg rond de viering van Sinterklaas bijvoorbeeld eens voor een klein extraatje voor alle medewerkers.

Kruidnoten

Bij Sinterklaas horen uiteraard een paar standaard lekkernijen die vaak uitgedeeld worden rond deze tijd. Het is dan ook een kleine moeite om als bedrijf zijnde ervoor te zorgen dat de medewerkers hier tijdens het werk ook iets van kunnen krijgen. Een van de meest traditionele lekkernijen rondom de tijd van Sinterklaas zijn bijvoorbeeld de pepernoten en kruidnoten. Het is dan ook een goed idee om deze aan de medewerkers te geven. Bovendien is kruidnoten kopen ontzettend simpel en hoeft er helemaal niet al te veel tijd, geld en moeite ingestoken te worden. Toch zal het gebaar erg worden gewaardeerd door het personeel. Zorg er bij het kopen ook voor dat je de kruidnoten misschien in een leuk zakje kan laten doen. Zo zal je als bedrijf helemaal in het thema van de Sint kunnen blijven.

Speculaas

Een andere lekkernij die met Sinterklaas graag wordt gegeten is een andere soort koek, de speculaas figuren. Deze genoemde speculaaspoppen zijn ook erg populair, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Het kan dan ook erg leuk zijn om deze speculaaspoppen te geven aan het personeel. De speculaaspop bestellen bij Tezet is de beste optie wanneer je dit doet voor het personeel. In dat geval heb je namelijk de keuze uit meerdere soorten speculaaspoppen. Op deze manier kan je als bedrijf selecteren wat het budget per persoon is. Zo zal je met een kleiner budget voor de smakelijke kleine speculaaspoppen kunnen kiezen. Wanneer je als bedrijf zijnde op het financiële vlak iets meer ruimte hebt, is het een leuk idee om bijvoorbeeld te kiezen voor de heerlijke grote speculaaspoppen.