Vier redenen waarom jij best dat nieuwe paar sneakers kunt kopen

0
663

Voor velen van ons zijn sneakers enorm verslavend: ook al staat de kast, de gang of zelfs je kamer vol met ze, een extra mooi paartje sneakers kun je er altijd wel bij hebben. In dit artikel lees je geen tips om jouw schoenenverslaving mee onder controle te houden, dus als je daarnaar op zoek bent: look elsewhere! Ben jij echter een echte sneakerfreak? Dan is dit artikel jou op het lijf geschreven! Deel dit met je partner, vrienden of familieleden wanneer zij weer eens beginnen over het grote aantal schoenen (prachtpaartjes) die jij al in je bezit hebt. Wellicht zullen ze jouw liefde voor sneakers dan beter leren begrijpen. Hoe dan ook zul jij na het lezen van dit blog een stuk lekkerder shoppen. 

 

Reden 1: Sneakers kun je het hele jaar lang dragen

Of het nu regent, sneeuwt of dat de zon schijnt: sneakers kun je eigenlijk altijd wel dragen. Sterker nog, je sneakers kunnen iedere weersoort eigenlijk wel goed aan. Uiteraard bescherm jij ze als echte liefhebber wel graag extra goed, maar in principe kun je er van op aan dat jouw sneakers je voeten warm houden. En dat ook nog eens op een stijlvolle manier! 

 

Reden 2: Je kunt ze met vrijwel alles combineren 

Of je nu een mooie jeans draagt, een modern pak aan hebt of dat je een zwierige zomerjurk draagt, de juiste sneakers maken je look helemaal af! En dat zonder dat je oncomfortabel loopt te stuntelen op veel te hoge hakken. 

 

Reden 3: De vele toffe merken van eigen bodem

Met jouw voorliefde voor mooie sneakers help je niet alleen jezelf en de lokale schoenenwinkel; ook boost je de Nederlandse economie. In Nederland hebben we tal van geweldige schoenenmerken. Neem bijvoorbeeld het merk Nubikk. Dit merk lanceerde haar eerste collectie in het jaar 2012 en dit was een groot succes. Nubikk schoenen zijn stoer, modern en van kwaliteit. Je vindt er zowel een mooie collectie van Nubikk dames als voor heren. Zeker de klassiekers mogen in jouw collectie niet ontbreken, zoals de Nubikk Leva 3. 

 

Reden 4: Er is een fantastisch aanbod voor iedere gelegenheid, en vaak nog met korting ook! 

Je zou dit ook als nadeel kunnen zien, maar dat is natuurlijk niet het geval voor jou als echte liefhebber. Er is een ontzettend groot aanbod aan sneakers, waardoor het maken van een keuze voor maar één paar sneakers erg lastig is. Ga je voor Adidas, Nike, Nubikk of toch voor Hinson of Asics? En ga je jouw sneakers scoren in de winkel, of scoor je ze in die ene online sale met een gigantische korting? Want zeg nu zelf, wat is er fijner dan weten dat je dat dure paar sneakers voor een mini prijsje op de kop hebt weten te tikken?