Mooie nagels dankzij de gellak kleuren

0
553

Veel vrouwen houden ervan om de nagels goed verzorgd te hebben. Hierbij gaat het niet alleen om het bijknippen, maar ook een mooie gelnagel en bijbehorende kleuren. De gellak kleuren komen daarbij in een groot aantal varianten voor, waardoor er voor iedereen een favoriete kleur te vinden is. Als professional kun je daarom jouw klanten op een goede manier helpen. Je kunt als professional altijd de laatste trends volgen en ervoor zorgen dat je alles kunt aanbieden dat klanten van je vragen. Maar waar kun je dan allemaal aan denken op het gebied van nagelverzorging? Onderstaande kleuren en trends geven jou de gelegenheid de wensen van je klanten te realiseren.

De kleur groen en het mixen van gellak kleuren

Er zijn een groot aantal gellak kleuren op de markt te vinden die bij de trends van 2022 passen. In de lente en zomer is vooral groen populair. Zowel de felle en gewaagde kleuren als de chique groen zorgen ervoor dat je niet alleen nagels in één kleur kunt maken, maar ook dat je hier de mooiste nailart mee kunt creëren. Door meerdere tinten groen in jouw salon te hebben, kun je deze trend altijd blijven volgen. Een andere trend die in de lente en zomer veel voorkomt, is het mixen en matchen van verschillende kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het maken met de verschillende kleuren en tinten gellak.  

Felle kleuren bij Pink gellac aanschaffen

Onder de kleuren die bij een professional als Pink gellac te verkrijgen zijn, kun je ook lila vinden. Lila valt namelijk ook onder de trends van het voorjaar en meerdere klanten zullen om deze tint vragen. Wat dacht je van barbie-roze? Deze gewaagde kleur springt er echt uit en kun je met vrijwel iedere outfit combineren. Bij Pink gellac hoef je deze kleur alleen nog maar te bestellen, waarna je jouw aanbod aanzienlijk uit kunt breiden en mee kunt doen aan de trends die in het voorjaar en de zomer te zien zijn.

Ga voor chic en kies jouw favoriet

Je kunt ook voor een geheel andere trend gaan als je naar de gellak van Pink gellac kijkt. Zwarte nagellak biedt bijvoorbeeld een groot aantal mogelijkheden, mits de gellak op de juiste manier aangebracht is. Het is intens, maar tegelijkertijd ook chic. Jouw nagels passen te allen tijde bij de outfits en je kunt er goed mee voor de dag komen. Als je toch voor iets geheel anders wilt gaan, past blauw beter. Er zijn meerdere tinten blauw verkrijgbaar en iedereen kan zijn eigen favoriet op zijn of haar nagels doen. De trends en kleuren volgen tijdens de aankoop van Pink gellak zal daarom veel plezier brengen in het mooi maken van de nagels.