Het beste kraamcadeau is een rugzak voor het kind

0
658
Bron: Kidslabel.nl

Is er iemand uit je vriendenkring pas mama of papa geworden? Dan wordt het tijd dat je op visite gaat. Wil je echt die kleine handjes en voetjes niet zien en knuffelen met de nieuwe baby? Het is begrijpelijk als je de kraamvisite steeds uitstelt omdat je niet weet wat je moet meenemen. Het is belangrijk dat je nooit onaangekondigd gaat, en vooral niet met lege handen. In dit artikel wordt het beste kraamcadeau voor je beschreven. Als je dit meeneemt heb je de kersverse ouders enorm geholpen.

Een rugzak voor het kind als kraamcadeau

Neem geen kleren en duur speelgoed mee als je op kraamvisite gaat. De nieuwe ouders hebben negen maanden de tijd gehad om allerlei mooie kleding te kopen en de babykamer in te richten. Een rugzak voor het kind met de naam op de voorzijde geborduurd is het perfecte cadeau. Zo’n rugzak kan het kindje meenemen naar de opvang of op bezoek bij oma en opa. Wanneer de rugzak voorzien is van een naam zal het niet gemakkelijk te verliezen zijn, vooral niet op de opvang. Er zijn rugzakken die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen, die tassen zijn erg stevig en van goede kwaliteit, én ook goed voor de natuur. Als je naar de afwerking van zo’n tas kijkt zal je het zelf merken. De baby zal het zeker tot zijn of haar kleuterjaren kunnen gebruiken als het goed onderhouden wordt. De tas is groot genoeg om luiers, speelgoed, een broodtrommel en een beker in te doen.

Tot slot

Je hoeft je niet verplicht te voelen om een kraamcadeau mee te nemen als je een pasgeboren baby bezoekt, want het is absoluut niet verplicht, maar wel een hartverwarmend gebaar. Er zijn ook andere manieren waarop je jouw aanwezigheid kunt tonen en uiten en de nieuwe baby welkom kunt heten. Wil je toch een rugzak kopen, dan kan je hem online bestellen. Onthoud dat je eerst vraagt aan de ouders of je wel langs mag komen. Het is ook leuk om wat mee te nemen voor de zeer vermoeide ouders. Geen bloemen, maar eten is wel een goed idee. Als je eenmaal daar bent, vraag dan ook of je ze ergens mee kan helpen. Het zal de ouders goed doen om te zien dat er iemand is die wil helpen.