Gecoat tafellinnen, dat is pas handig

0
578

Gecoat tafellinnen is een betere optie dan gewoon tafellinnen, omdat het afneembaar is. Je hoeft gecoat tafellinnen dus niet direct in de was te gooien als je het een keer gebruikt hebt, je kunt het gewoon afnemen. Dit komt omdat het tafellinnen aan één kant een transparante coating van acryl heeft. Dit maakt het gecoat tafellinnen waterafstotend, en daarbij is het tafellinnen van hoge kwaliteit. Ook hoef jij je geen zorgen te maken om een plakkerig tafelkleed, want door de coating wordt het tafelkleed juist niet plakkerig. Zeker tijdens een diner met vrienden is gecoat tafellinnen handig. Als er dan per ongeluk iets omvalt, kan je dit gemakkelijk afnemen met een nat doekje. Wat zijn nog meer voordelen van gecoat tafellinnen?

Voordelen van gecoat tafellinnen

Naast dat het tafelkleed afneembaar is, kun je ook bijpassende servetten laten maken. Je kunt de tafel dan extra mooi opdekken, met een mooi tafelkleed met bijpassende servetten. De servetten zijn van stof die je na gebruik gemakkelijk kunt wassen. Stoffen servetten zien er sowieso mooier uit dan papieren servetten, dus waarom zou je deze er niet direct bij bestellen als je nieuw tafellinnen koopt? Tafellinnen zien er ook nog eens stijlvol uit, en als er mensen komen eten ziet het eruit alsof je echt je best hebt gedaan. En dat heb je natuurlijk ook! De tafel ziet er met tafellinnen gewoon altijd gezellig uit, of je nou mensen op bezoek hebt of niet. Gecoat tafellinnen hoeft ook bijna nooit in de was, dit wordt zelfs juist afgeraden. Naast gecoat tafellinnen, kun je natuurlijk ook voor afneembare placemats gaan.

Afneembare placemats

Sommige mensen vinden placemats mooier en handiger in gebruik dan tafellinnen. Voor placemats geldt ook dat sommige afneembaar zijn, waardoor ze net als het tafellinnen handig in gebruik zijn. Je kunt de placemats vaak in sets bestellen, zodat je een aantal dezelfde hebt. Ook hier kun je dan bijpassende servetten bij bestellen. Ben je nog niet helemaal overtuigd om gecoat tafellinnen aan te schaffen?

Reviews teruglezen of contact opnemen

Als je nog niet zeker weet of gecoat tafellinnen handig is voor jou, dan kun je altijd reviews teruglezen op een website waar je tafellinnen kan kopen zoals kleurmeester.nl. Zij verkopen stoffen zoals outdoor stof of simpelweg katoen. Je kunt ook contact opnemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, zodat zij je nog verder kunnen informeren over de voordelen van gecoat tafellinnen. Eén ding is zeker, gecoat tafellinnen is handig in gebruik en je hoeft het bijna nooit in de was te gooien!