Friesland: we beloven rust en ruimte

0
986

Hoewel de winter nog met beginnen, zijn vele mensen nu al bezig met de komende zomervakantie. Waar zullen we volgend jaar heen gaan? Vakantiepret begint natuurlijk al bij het uitzoeken van de vakantie, het struinen over internet, het lezen van reviews. Vakantie plannen is gewoon leuk. Ook leuk is om het eens over een hele andere boeg te gooien. De Coronacrisis heeft velen van ons ook daartoe genoopt. Geen buitenlandse reizen want dat was te onzeker en soms gewoon ook te ingewikkeld. We bleven massaal in Nederland en wat bleek: daar was ook heel wat te ontdekken. Natuurlijk zijn er de bekende vakantieadressen in ons land: de kusten van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland en natuurlijk de bossen van de Veluwe en heuvelachtig Zuid-Limburg. Maar denk ook eens aan de wat meer Noordelijk gelegen provincies: Drenthe, Groningen en natuurlijk Friesland. Friesland, wereldberoemd door de Elfstedentocht, heeft alles wat een vakantiegebied moet hebben. Dus waarom komend jaar niet een keer naar die provincie?

Bungalowpark Friesland: kom tot rust

Als je googelt op bungalowpark Friesland kom je een keur van mooie, rustig gelegen bungalowparken tegen. En dat is geen wonder want het afwisselende landschap en weidse landschap van Friesland is de moeite waard om te bezoeken. Friesland is onze grootste provincie, maar omdat er veel water is, bijvoorbeeld de prachtige Friese meren, staat het op de derde plaats qua landoppervlak. Ook alle Waddeneilanden, op Texel na, behoren tot Friesland. En ook deze eilanden bieden heerlijke vakanties. In Friesland heb je dus alles: bossen, weilanden, moerassen en het werelderfgoed de Waddenzee. Maar vlak ook de dorpen en steden niet uit. In Leeuwarden, een prachtige historische stad, kun je heerlijk winkelen. En wat dacht je van steden als Sneek, Drachten en Heerenveen? Je hoeft je in Friesland niet te vervelen.

Overal ruimte

Het is dus geen wonder dat steeds meer mensen Friesland ontdekken als vakantieprovincie. Toch heb je, buiten de steden om, nooit het gevoel dat het druk is. Friesland is een ruime en weidse provincie. Er is veel water voor de watersporters, maar er zijn ook veel fietsroutes en wandelroutes. In heel Friesland vind je mooie vakantieparken waar ook veel te doen is voor de kids. Maar natuurlijk heb je ook kleinschalige parken voor rustzoekers. Kortom: Friesland heeft voor elk wat wils. Dus zoek op bungalowpark Friesland en zoek het park en het huisje dat bij je past. Op naar een heerlijke zomer.