Dozen voor alle toepassingen 

0
439

Ben jij op zoek naar dozen voor alle manieren van inpakken en/of verzenden? Of het nu gaat om een verhuisdoos, verzenddoos, pakketdoos of één van de vele andere dozen, het is echt allemaal mogelijk. Dozen kun je aanschaffen in diverse formaten, zodat je een klein pakketje of juist een gigantisch pakket kunt versturen. De dozen zijn behoorlijk stevig en erg handig in elkaar te vouwen, zodat jouw doos stevig in elkaar staat. Laten we eerlijk zijn een slappe doos heb je niet zoveel aan. Ook het maken van geschenken met een prachtige geschenkdoos, kan een superleuk idee zijn als je op zoek bent naar dozen. Wij gaan je alles vertellen wat je moet weten over het kopen van dozen, zodat jij dozen kunt gebruiken voor alle mogelijke toepassingen.

De verschillende mogelijkheden

Of je nu het archief op wilt ruimen en dit netjes in archiefdozen wilt doen of dat je binnenkort gaat verhuizen en verhuisdozen nodig bent. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van dozen kopen. Wist je dat onder de dozen categorie ook dozen beschikbaar zijn die geschikt zijn als brievenbuspakket? Ook driehoek kokerdozen zijn speciaal, leuk als je een cadeautje wilt verzenden. Dozen kopen kun je doen voor echt iedere toepassing, maar bedenk je goed wat je met de dozen wilt gaan doen. Dozen kopen in kleine of juist hoeveelheden, wat is het beste en wat kost dat nu eigenlijk? De kartonnen dozen zijn zeer stevig gemaakt, zodat je altijd verzekerd bent van een veilig pakket.

Het kopen van dozen

Je kunt in de meeste gevallen dozen alleen kopen vanaf een minimale hoeveelheid. Vaak is dit in een bundel van tien, twintig, dertig en soms zelfs nog meer. Het is daarom wel handig als je weet wat je met zoveel dozen wilt gaan doen.  Je gaat natuurlijk geen grote hoeveelheid dozen kopen als je er, maar eentje nodig bent. De prijzen zijn vooral variabel te noemen, want als je een grote hoeveelheid koopt zijn de dozen goedkoper dan wanneer je ze per stuk aanschaft. Dat is eigenlijk ook best logisch als je er zo over nadenkt. Daarentegen is een blanco doos ook goedkoper dan een mooie geschenkdoos, maar met de geschenkdoos komt je cadeau veel leuker over dan met een blanco doos. Je zou dus kunnen zeggen dat er wel degelijk wat verschillen zijn, maar alle dozen hebben zo hun eigen voordelen en functionaliteit.