De drie populairste trends voor moderne familie badkamers

0
1200

Vroeger richtten we de badkamer vooral praktisch in. Een badkuip, douchecabine en wastafel werd dan ook weleens op elkaar gepropt, in een ruimte die eigenlijk té klein was. Gelukkig nemen we tegenwoordig wat meer tijd voor het inrichten van onze badkamers. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat alle badmeubels een goed plekje krijgen, maar ook dat er een fijne en ontspannen sfeer ontstaat. De badkamer is namelijk dé plek waar je helemaal tot rust kunt komen, zeker met een druk gezinsleven. Om je een beetje op weg te helpen, vind je in dit artikel de meest populaire trends voor moderne familie badkamers. Zodat jouw badkamer niet alleen de mooiste badkamermeubels, maar ook de fijnste sfeer bevat.

Wastafel met kom

Één van de meest populaire trends van de afgelopen jaren is de wastafel met kom. Deze kommen worden als het ware bovenop het wasmeubel gemonteerd, waardoor er een 3D effect ontstaat. De kommen zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en kleuren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de kommen en de wastafel in twee verschillende kleuren te bestellen. Witte kommen worden bijvoorbeeld veel gecombineerd met houten wastafels. Ben je op zoek naar iets heel speciaals? Kies dan voor een gouden kom en combineer deze met een zwarte wastafel én gouden kraan. Zo creëer je een luxueuze badkamer, die toch nog zeer geschikt is voor het hele gezin.

Planten in de badkamer

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Dan vind je overal afbeeldingen van badkamers die volstaan met planten en bloemen. Dit ziet er fantastisch uit, en geeft de badkamer een unieke sfeer en uitstraling. Toch vinden veel ouders het lastig om planten toe te voegen aan hun moderne badkamer. Begin daarom altijd klein, en voeg eerst één of twee kleine plantjes toe aan de badkamer. Wanneer je kinderen er goed op reageren, kun je jouw jungle gaan uitbreiden.

De regendouche

Wil je dat ontspannen en luxueuze spa-gevoel in je badkamer? Dan is een regendouche onmisbaar! Deze douchekranen zijn speciaal ontwikkeld om je heerlijk te kunnen ontspannen. De regendouche hangt namelijk precies boven je hoofd, zodat je al het water optimaal gebruikt en het gevoel krijgt onder een waterval te staan. Deze vorm van douchen is niet alleen goed voor relaxatie, maar ook voor je spieren en pijnlijke schouders. De regendouche is inmiddels verkrijgbaar in vele verschillende grootten en kleuren. Dit betekent dat je altijd een regendouche kunt vinden die perfect bij jou en je badkamer past.