Afgiv løfte om at stemme på en kandidat som støtter de 10 punkter i Charter om Digitale Rettigheder.
× 3782 medborgere har lovet at stemme
Land
Land
Österreich
Belgique/België
Bulgaria
Hrvatska
Cyprus
Česká republika
Denmark
Eesti
Suomi
France
Deutschland
Greece
Magyarország
Republic of Ireland
Italia
Latvija
Lietuva
Luxembourg
Malta
Nederland
Polska
Portugal
România
Slovensko
Slovenija
Espana
Sverige
United Kingdom
Dit løfte er modtaget! Nu kan du få din stemme til at tælle - kom tilbage dagen før valget for at se hvilke kandidater i dit valgområde der støtter digitale rettigheder!
Navn felt er påkrævet.
Denne email adresse er allerede brugt!
Bekræft venligst dit løfte ved at klikke på linket i den email som vi har sendt til dig.
Dit løfte for digitale rettigheder i Europa

Persondatapolitik

Denne politik beskriver hvordan vi behandler de oplysninger som du afgiver til WePromise.eu. 

European Digital Rights (EDRi) har ansvaret for behandlingen af alle oplysninger som du afgiver til WePromise.eu. Du kan kontakte os på denne adresse:

EDRi, 20 Rue Belliard, 1040 Brussels, Belgien

Email: brussels at edri.org 

EDRi er ansvarlig for websitet WePromise.eu ('websitet'). Vi arbejder tæt sammen med vores serviceudbyder, Vigilo, for at sikre at dine personlige oplysninger bliver beskyttet. Vigilo har hjemsted i Holland. Under den gældende persondatalovgivning er Vigilo databehandler for oplysningerne, og EDRi er dataansvarlig.

Dette website bruger flere forskellige komponenter for at indsamle de oplysninger som er nødvendige for WePromise kampagnen.

1. Opfordringskomponent. Opfordringskomponenten giver dig mulighed for at afgive løfte om at stemme - og at stemme på en kandidat som støtter Charteret om Digitale Rettigheder. Vi beder om dit navn, email adresse og land. Vi udfører en verifikation af din email adresse før vi registrerer dit løfte. De oplysninger, som du giver os via denne email bekræftelse, bliver kun gemt med henblik på statistiske formål, og de vil ikke blive videregivet eller solgt til nogen tredjepart. Vi vil kun bruge dine elektroniske kontaktoplysninger til at kontakte dig i løbet af kampagnen, hvis du giver os dit samtykke til dette. Hvis du giver EDRi samtykke til et sådant brug af dine personlige oplysninger, gælder EDRi's generelle persondatapolitik. Du kan læse denne persondatapolitik på 

2. Cookies. Når du kommer til websitet, placerer webserveren en cookie på din computer, som bruges til at checke om du kom fra et link til bekræftelse per email. Når dette check er udført, slettes denne cookie omgående. Denne sessionscookie videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og de tilhørende oplysninger slettes af os så hurtigt som muligt.

3. Videregivelse af oplysninger. Vi vil aldrig frivilligt dele dine oplysninger med en tredjepart, medmindre vi har en juridisk forpligtelse til at gøre dette.

4. Ret til indsigt og sletning. I henhold til den hollandske persondatalov kan du til enhver tid anmode om en kopi af de oplysninger, som vi har registreret om dig, ved at skrive eller emaile til os på ovenstående adresse. Anmodninger om berigtigelse eller sletning af oplysninger kan også sendes til denne adresse.